Trucul inedit care te ajuta sa porti pantofii cu toc fara sa te doara

De cate ori nu te-ai gandit ingrozita ca urmeaza o zi intreaga in care va trebui sa porti tocuri si ca asta va insemna un adevarat chin pentru picioarele tale? Totusi, exista un truc care va face orice pereche de pantofi cu toc inalt sa fie mult mai comozi. Il folosesc chiar si fotomodelele pe podium!

Te pregatesti de o zi in care trebuie sa arati perfect si sa fii la inaltime si la propriu si la figurat? Cu siguranta ca pantofii cu toc sunt tot ceea ce te ingrozeste in astfel de momente. Totusi, trebuie sa sii sa poti ”pacali” incomozii pantofi cu toc, scrie adevarul.ro.

Pentru asta ai nevoie de doi plasturi rezistenti sau de banda adeziva. Lipeste cu banda adeziva al doilea si al treilea deget de la fiecare picior, abia dupa care incalta-te cu pantofii cu toc. Vei vedea ca acestia devin pe loc mai comozi. Explicatia este una logica: cele doua degete prinse sunt cele mai lungi si cel mai adesea incurca statul in picioare pentru o perioada mai lunga de timp, scrie sursa citata. Prinzandu-le astfel, nu doar ca le micsorezi, dar le si protejezi atunci cand intra in pantof. De asemenea, eviti contactul celui de-al doilea deget cu degetul mare, care de multe ori te face sa renunti la incaltaminte si sa dansezi desculta.

sursa: https://www.ele.ro/fashion/pantofi-cu-toc/trucul-inedit-care-te-ajuta-sa-porti-pantofii-cu-toc-fara-sa-te-doara-53192

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *