Videochatul este legal?

Desigur, videochatul este un domeniu de activitate reglementat de legile in vigoare. In cazul in care te decizi sa colaboram, este evident ca semnam un contract. Acesta este unul de artist-interpret si ne angajam si sa iti platim taxele aferente acestui tip de colaborare.

Este necesara experienta anterioara?

Nu este necesara experienta in domeniu, studioul nostru te ajuta sa inveti tot ceea ce este nevoie pentru a avea succes in acest job. Un minim de cunostinte in ceea ce priveste operarea PC-ului iti sunt insa folositoare. Nu te chemam cu niciun fel de CV cand vii la un interviu.

Trebuie sa stiu engleza?

Nu trebuie sa stii limba engleza, dar trebuie cel putin sa fii dispusa sa inveti. Iti oferim cursuri tot ceea ce ai nevoie pentru a te dezvolta in aceasta directie

Colaborati doar cu modele de acasa?

Suntem studioul ce colaboreaza doar cu modele de acasa.

Da, colaboram doar cu modele care lucreaza de acasa. Sediul studioului nostru se afla in Bucuresti, in zona Universitate- insa nu suntem un studio ce are camere de lucru. Te indrumam cum sa incepi sa lucrezi efectiv, primind training si suport tehnic constant. Poti afla mai multe despre felul in care lucram pe pagina  De ce videochat de acasa?

Cati bani pot castiga in prima luna?

Este binecunoscut faptul ca videochatul poate aduce venituri consistente. Dar adevarul este ca nu putem oferi estimari cu privire la sumele pe care le poti incasa- nu ar fi corect fata de tine sa iti promitem anumite sume. Avand sustinerea studioului, incasarile tale depind doar de efortul depus si timpul alocat acestei activitati. Iti dam insa un exemplu- este aproape imposibil sa nu castigi 2000$ intr-o luna lucrand cu un program full-time. Evident se ajunge la castigurile fabuloase atat de mediatizate, este insa nevoie de munca sustinuta pentru a ajunge acolo. Nu crede in miracole, doar in munca.

Care sunt avantajele modelelor din Bucuresti?

Daca doresti, beneficiezi mult mai usor de echipa noastra tehnica in tot ceea ce priveste instalarea echipamentului si organizarea spatiului de lucru. Si tot la cererea ta ai acces mult mai usor la biroul nostru pentru sedinte sau discutii libere cu scopul de a ajunge mai rapid la incasarile dorite.

Oferiti si cazare?

Din pacate nu oferim cazare, dar in cazul in care ai dori sa te muti in Bucuresti sau esti in cautarea unui spatiu in care sa iti desfasori activitatea, te putem ajuta sa te acomodezi.

Trebuie sa ma dezbrac cand intru online?

Ceea ce faci pe camera este alegerea ta in proportie de 100%!

Alegerea iti apartine in totalitate. Tu esti platita de catre admiratorii tai pentru discutii libere pe diverse teme, putandu-se ajunge si la discutii de natura erotica. Dar este complet la latitudinea ta sa decizi daca doresti sa folosesti nuditatea. Se cunoaste faptul ca exista  sectiuni non-adult ale siteurilor de videochat daca esti mai timida sau pur si simplu nu doresti sa folosesti nuditatea si erotismul pentru a-ti creste incasarile.

Angajati si baieti/cupluri?

Colaboram atat cu persoane de sex feminin, cat si masculin. Nu angajam cupluri.

Ma pot vedea si cei de acasa?

Romania este o tara blocata pe site-urile de profil, asadar niciun cunoscut de-al tau nu te poate vedea. Poate exista si cazul in care doresti sa blochezi anumite tari, iar noi te vom ajuta cu asta.

Care sunt site-urile pe care lucrati?

Colaboram cu cele mai mari site-uri premium si freemium din lume ce iti asigura o expunere substantiala, dar incurajam lucratul pe site-uri de privat cum ar fi LiveJasmin sau Streamate. Acestea se discuta impreuna cu tine pentru a alege cea mai potrivita optiune. Este important sa mentionam si faptul ca ne ocupam de conturile tale pe siteuri si de imaginea ta online prin sedinte foto periodice si continut original actualizat periodic.

Care este programul de lucru?

Programul de lucru este flexibil si se stabileste de comun acord la interviu. Poti lucra cand vrei- fie dimineata, dupa-amiaza, seara sau noaptea. Noi te sfatuim se te orientezi in a lucra fie dimineata fie seara datorita traficului sporit pe toate site-urile de profil in aceste intervale orare. Colaboram si cu modele care doresc sa lucreze part-time, insa pentru a face performanta vom incuraja mereu lucratul la program full-time. Programul este totusi flexibil,tu esti cea care iti alegi singura orele si zilele in care lucrezi.

Poti afla mai multe despre beneficiile colaborarii cu studioul nostru accesand acest link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *