Videochatul inseamna comunicarea audio-video-scrisa cu persoane din intreaga lume si oferim servicii la cele mai inalte standard din industrie.

Studio Focus este o echipa cu experienta vasta in acest domeniu de activitate, o echipa unita si atenta la nevoile modelelor. Asiguram confidentialitatea si suportul nostru in ceea ce priveste imaginea ta online si nu numai. Prin sedinte foto constante, cursuri de engleza, materiale de dezvoltare personala si multe altele te ajutam sa iti pui in evidenta calitatile si sa-ti atingi potentialul maxim. Sediul nostru se afla in Bucuresti, in zona Universitate, iar din motive de siguranta iti dam adresa noastra exacta doar atunci cand doresti sa stabilim o discutie sau un interviu la 0735222335.

Poti lucra din orice colt al tarii, din confortul casei tale. Discutiile variaza pe diverse teme in functie de imaginatia ta, iar alegerea categoriei (adult sau non-adult) iti apartine.

Dupa multe teste si incercari, am ajuns la formula perfecta pentru a pastra activitatea de model videochat cat mai simpla cu putinta. Si intelegem din ce in ce mai mult nevoia oamenilor de a lucra cat mai confortabil pentru a da un randament cat mai bun. Cea mai buna parte? Programul flexibil– ideal pentru studente sau pentru cele care isi doresc un job part-time. Pentru rezultate cu adevarat remarcabile in acest domeniu vom incuraja insa mereu lucrul la un program full time. (8h/zi, 5 zile/saptamana)

Lucram in permanenta pentru a informa modelele despre cele mai performante si optime solutii tehnice si de organizarea spatiului de lucru.

Un PC cu un procesor minim i5 si o camera web Logitech c920 sunt un inceput bun in acest job. Un dormitor ordonat, cu un pat/o canapea si inca cateva decoratiuni de bun gust sunt de asemenea suficiente pentru startul in domeniu.

Noi sustinem ca in job-ul de model de videochat este importanta capacitatea de comunicare si relationare cu alti oameni, chiar daca a fi model presupune interactiune in mediul online/virtual. Este vital sa ajungi sa cunosti limba engleza la un nivel conversational si te ajutam si pe aceasta parte daca este nevoie prin cursuri de engleza. Atitudinea si carisma se construiesc si ele in timp- comunicam in permanenta cu site-urile cu care lucram pentru a-ti oferi cele mai bune sfaturi.

Te-am pacali daca ti-am spune ca aspectul fizic nu conteaza absolut deloc in acest job- conteaza, dar nu este vital.

Frumusetea este in ochiul privitorului, important este ca aspectul tau sa fie unul ingrijit- adica sa fii atenta la make-up, outfit, coafura si decor. Pentru noi kilogramele si varsta sunt doar niste detalii.

Suntem un studio legal de videochat, actvitiatea urmand a se desfasura doar dupa incheierea unui contract de artist-interpret reglementat de legislatia in vigoare. La fiecare plata se creaza un act aditional in care se explica veniturile de pe fiecare site pentru perioada respectiva cat si comisionul si taxele aferente, practic ca un fluturas clasic de salariu. Echipa noastra de management acorda tot ajutorul pentru intocmirea documentatiei necesare activitatii si plata taxelor. Vei putea verifica absolut tot la ANAF.

Misiunea echipei Studio Focus este de a forma modele de succes in nisa glamour, adult si non-adult, ajungand la rezultate deosebite intr-un timp cat mai scurt. Afla si mai multe detalii despre valorile noastre programand o discutie la 0735222335. Suntem sinceri cu tine- este mai putin probabil (dar nu imposibil) sa ajungi sa castigi multe mii de dolari din prima luna. Ca si in orice job, experienta muncii te invata sa devii mai bun in ceea ce faci. Incurajam o relatie profesionala de succes cu modelele noastre pentru pastrarea performantelor la cel mai inalt nivel un timp indelungat. Libertatea ta este prioritatea noastra!