Flexibilitate

Locul de unde lucrezi este o decizie importanta in acest job. Un model de succes cu incasari consistente este in primul rand fericit si relaxat. Rezultatele modelelor ce lucreaza de acasa colaborand cu Studio Focus sunt remarcabile din mai multe motive:

Libertate

Lucratul de acasa presupune economisirea timpului de acasa pana la munca, precum si un mod mult mai lejer de lucru. Toate colegele tale spun ca economisesc destul timp si bani lucrand ca model online de acasa. Vei avea mai mult timp pentru lucrurile care conteaza pentru tine- prieteni, familie, hobby-uri sau alte proiecte ale tale.

Munca din casa ta inseamna o mai mare lejeritate in program- intri online la programul ales doar de tine. Un job placut cu un program atat de flexibil raportat la castigurile sale este ceva nemaintalnit pe piata muncii din Romania.

            Ne poti intreba mai multe despre libertatea pe care jobul de model online ti-o ofera folosind chatul din coltul paginii sau sunandu-ne la 0735222335.

Confidentialitate

Pe site-uri lucrezi cu nume fictive fara a fi specificata tara de origine, iar numele tau real nu va aparea niciunde asociat cu numele sub care muncesti. In plus, poti bana profilul tau utilizatorilor din Romania si din orice alte tari doresti.

Mai mult, noi suntem obligati prin contract sa tinem secretul jobului tau- nu avem voie sa spunem absolut nimanui ca lucrezi cu noi. Chiar tinem la intimitatea ta. Astfel beneficiezi de supervizarea noastra permanenta doar daca vei solicita in mod expres acest lucru (de exemplu pentru oferirea de feedback din partea trainerului).

Procente crescute

80% din incasari

Stim cat de mult conteaza un procent corect din banii pentru care muncesti. Din experienta iti garantam ca un procent mai mare te motiveaza in plus sa lucrezi ca model online. Asadar noi nu iti rasplatim eforturile prin cadouri scumpe sau vacante de lux, dar 80% din incasarile de pe site iti revin tie. Cei 20% care ne revin ne permit sa iti oferim servicii la cele mai inalte standarde din industrie si sa investim in tine si imaginea ta online (sedinte foto, trafic etc)

Contractul pe care il facem impreuna impune si plata taxelor catre statul roman-  platim corect si la zi taxele si asta poti verifica si tu pe site-ul ANAF. Punem mare accent pe transparenta si oferim toate informatiile necesare privind aspectele legale si fiscale ale acestei activitati.

Mediul de lucru

Acasa esti cea mai autentica versiune a ta si noi asa ne dorim sa fii. Nu promovam decoruri cliseice, lipsite de gust sau personalitate. Tocmai de aceea sustinem lucratul intr-un mediu care iti da o stare buna si te reprezinta in totalitate. Un decor original si rafinat atrage atentia clientilor, marindu-ti si incasarile. Echipa noastra este gata sa te ajute sa-ti realizezi cel mai potrivit decor prin metode practice si dupa bugetul tau- nu trebuie sa cheltui sume exorbitante pentru un decor aspectuos, ci e nevoie doar de putin ajutor, interes si imaginatie.

Ajutor constant

Training

Suport Tehnic

Sedinte foto

Ca si model online de acasa ai mai multe lucruri de facut pentru job- nu doar de a sta online efectiv si de aceea ne ocupam noi de celelalte aspecte. Pe cont propriu, poate fi destul de greu de gestionat tot ceea ce inseamna jobul- fie ca vorbim despre motivatie, suport tehnic, sedinte foto, intocmirea actelor si plata taxelor sau altele.

Ai acces la o adresa dedicata pe o platforma de mesagerie pentru training si orice alte probleme. Trainerul este persoana menita sa te inspire si sa te indrume in acest job, oferindu-ti sfaturi valoroase privind imaginea ta online, scopul sau fiind ca tu sa castigi cat mai multi bani. Un trainer este mereu alaturi de tine in turele de lucru. Fara trainingul adecvat si adaptat fiecarui model in parte, rezultatele nu pot fi satisfacatoare nici pentru tine, nici pentru noi.

Echipa noastra se ocupa si de suportul tehnic si generarea de continut constant pentru profilele tale- pentru ca tu sa castigi timp (si bani). Tu vino cu dorinta de a munci, iar noi venim cu multi ani de experienta in industria live-cam si cu o echipa disponibila 24/24. Deocamdata ne gasesti mereu disponibili sa iti raspundem oricaror intrebari in chatul din coltul paginii, pe pagina de Facebook, dar si la 0735222335.

Plata taxelor

Lucrul de acasa nu presupune ca esti scutita de la plata taxelor catre autoritatile fiscale (ANAF). Din contra, procesul poate fi unul anevoios pentru cineva nou in industria videochatului. De aceea iti luam si aceasta grija si ne ocupam transparent de tot ceea ce inseamna taxe. Iti prezentam toata documentatia si legislatia in ceea ce priveste domeniul de activitate, astfel incat sa te convingi ca suntem onesti si legali. Conform contractului pe care il avem, noi suntem cei care ne angajam sa iti platim taxele la zi si asta poti si tu verifica pe site-ul ANAF. Suntem corecti in tot ceea ce facem si oferim o atentie sporita aspectelor fiscale si legale.

Impozite platite