Avantajele colaborarii cu Studio Focus:

Colaborare legala 100%, lucram cu contract din prima zi. Semnam un contract de artist-interpret si iti oferim acte aditionale la fiecare plata.Ne ocupam intr-un mod transparent de toata documentatia necesara pentru a lucra legal, fara a mai fi necesar sa te deplasezi personal la diverse institutii si birouri contabile. Iti oferim toate informatiile despre intreaga procedura legala si fiscala in orice moment doresti. De asemenea, iti platim si taxele catre autoritatile fiscale din tara noastra (ANAF) si tu poti verifica in orice moment acest lucru pe site-ul lor.

– Organizam periodic sedinte foto + make-up in locatii speciale. O imagine online impecabila aduce venituri considerabile si ne asiguram ca vei face o impresie buna pe site-uri dinainte sa schimbe vreo vorba cu tine- prin pozele de pe profilul tau. Cream si administram profilele tale de pe site-urile de lucru la cele mai intalte standarde pentru a-ti mari incasarile.

– Esti libera de a-ti alege programul dorit. Programul tau este flexibil, dar lucrand de acasa este important pentru tine sa ai un ritm. Poti lucra dimineata, dupa-masa, seara, noaptea- oricand doresti. Respectarea aceluiasi interval orar este in avantajul tau intrucat asa iti poti fideliza vizitatorii. Iar noi iti recomandam un program in regim full time (8h/zi, 5 zile/saptamana) pentru a obtine venituri fabuloase, dar depinde doar de tine cat timp esti dispusa sa investesti. Trebuie sa fii constienta ca pe majoritatea site-urilor numarul de ore dedicate acestei activitati este strans legat de valoarea castigurilor. Esti propiul tau sef! Iti putem da si mai multe detalii legate de orice nelamuriri pe care le ai sunandu-ne la 0735222335 sau folosind casuta de chat din coltul paginii.

Procent mare, 80% din incasarile tale de pe site-uri. Un procent mai mare pentru tine din incasari inseamna o motivatie mai mare sa lucrezi. Iar procentul de 20% ne permite sa iti oferim servicii la cele mai inalte standarde din industrie si sa investim in tine si in imaginea ta. Plata se face bilunar direct in contul tau bancar. Trebuie sa semnezi actele aditionale contractului care confirma suma exacta pe care trebuie sa o primesti, comisioane si taxe. Practic ca un fluturas clasic de venit.

Suportul tehnic 24/7 este foarte important mai ales pentru ca lucrezi de acasa. Ai nevoie de ajutor pentru rezolvarea oricaror probleme tehnice care poate aparea oricand pentru a economisi timpul. Cu indrumarea noastra iti vei pune la punct tot setup-ul de care ai nevoie pentru a lucra in cele mai bune conditii. Toate aspectele de natura tehnica se discuta cu fiecare model in parte in functie de bugetul si posibilitatile fiecaruia. In cazuri speciale si anumite conditii este posibila si deplasarea la domiciliul modelului pe teritoriul Romaniei.

Training non-stop pe toata perioada colaborarii. De-a lungul timpului in industria de live-camming observam ca unele persoane considera ca perioada de training are o durata anume de timp. Noi suntem de parere ca mereu putem creste impreuna, iar comunicarea este cheia succesului pentru a obtine cele mai bune solutii si abordari ale acestui job. Te ajutam sa fii o femeie independenta, care aduna admiratori doar prin atitudine, carisma si ceea ce vorbesti. Si apropo de vorbit, iti oferim si cursuri de limba engleza pentru a-ti imbunatati sau perfectiona vocabularul in aceasta limba. Echipa noastra te sfatuieste si este pregatita mereu sa te inspire in momentele mai grele. Te promovam in permanenta pentru un trafic mai bun de clienti si avem grija ca profilele tale sa fie mereu actualizate folosind continut original care te reprezinta. Iti oferim si mai multe detalii legate de trainingul oferit daca ne cauti la 0735222335 sau daca ne scrii in casuta de chat aflata in coltul paginii.

Confidentialitatea si confortul tau sunt foarte importante pentru noi, de fapt TU esti foarte importanta pentru noi. Lucrand intr-un cadru legal datele tale personale sunt in siguranta maxima la noi. Chiar in contractul tau este specificat faptul ca nu avem voie sa spunem nimanui unde lucrezi. Tot prin contract ne angajam sa nu iti folosim imaginea fara stirea ta pe perioada colaborarii, cat si dupa incetarea ei. Pe site vei lucra sub un nume fictiv, fara sa iti fie afisata tara de resedinta si iti respectam dorinta de a bloca afisarea profilului tau din Romania sau din alte tari dorite.

Cerintele noastre:

– Aspectul fizic conteaza mai putin pe langa toate celelalte atuuri pe care le are fiecare persoana in felul sau. Consideram ca atitudinea si carisma ta sunt ceea ce te fac unica si te pot diferentia realmente de multime. Imaginea ta trebuie sa fie totusi una ingrijita in interesul de a atrage un numar cat mai mare de vizitatori si admiratori, implicit incasari mai mari. Kilogramele si varsta nu conteaza pentru noi, dar de bun simt si seriozitate ar trebui sa dai dovada si aici ca in orice loc de munca.

Ai nevoie de echipament tehnic – un calculator optim nevoilor tale, o camera web si o conexiune buna la internet. Din experienta iti spunem ca aceste lucruri se pot indeplini in orice locatie din Romania si nu numai. Pe scurt, ai nevoie de un PC cu un procesor minim I5 si minim o camera web Logitech c920. Acesta este minimul necesar cerut chiar de site-uri, dar noi iti oferim toate informatiile necesare si iti stam la dispozitie pentru a-ti face un setup cat mai bun, optimizat bugetului si nevoilor tale.

Seriozitatea este ceva ce ne caracterizeaza si asta ne dorim si de la cele ce se vor alatura echipei noastre. Suntem transparenti in legatura cu orice aspect al muncii noastre si vrem ca si tu sa ne tratezi cu seriozitate si onestitate. Orice intrebari ai pana acum, ne gasesti mereu la 0735222335.

– Cunoasterea limbii engleze, cat si a altei limbi straine reprezinta un avantaj, dar nu este o conditie de angajare. Iti oferim cursuri de engleza in functie de nivelul tau si punem accentul pe dobandirea cunostiintelor necesare pentru a purta conversatii in limba engleza. In ceea ce priveste acest aspect, prin implicarea ta vei progresa intr-un timp scurt.

– Disponibilitatea de timp alaturi de dorinta de a munci fac diferenta dintre un model de success si unul mai slab cotat. Incasarile tale depind in cele mai multe cazuri de implicarea si atentia pe care o acorzi acestui job. Lucram cu modele part-time si full time, insa recomandarea noastra este lucrul la un program full time pentru rezultate fabuloase.

Cautam persoane serioase, care isi respecta angajamentele si sunt implicate in activitatea lor.  Noi te sustinem si suntem devotati in a te ajuta sa-ti atingi scopul. Contacteaza-ne folosind chatul din coltul paginii sau numarul 0735222335 pentru a afla mai multe detalii.

Putem incepe colaborarea imediat dupa ce vom semna contractul si dupa ce organizam o sedinta foto in Bucuresti. Pozele sunt esentiale in a avea incasari bune inca de la inceput- sedinta va fi achitata si organizata de studioul nostru.

Lucram indeaproape cu tine oferindu-ti training de calitate cat si ajutor pe partea tehnica pentru a pune la punct spatiul in care iti vei desfasura activitatea. Echipa noastra este gata sa te indrume si sa te consilieze in tot ceea ce priveste partea tehnica. Dincolo de asta, este stiut si faptul ca trainingul pe care il primesti iti va impacta incasarile- ne mandrim cu o echipa profesionista din domeniu cu o experienta indelungata. Ne ocupam de ceea ce presupune imaginea ta online si te vom invata tot ceea ce trebuie sa sti pentru a avea succes si a-ti indeplini obiectivele financiare.